søndag 5. april 2009

Begynne å blogge igjen?

Savner litt å blogge, er så morsomt å se tilbake på senere.. Alba mente jeg skulle fortsette på den gamle bloggen min, så da gjør jeg det rett og slett!

Siden sist har jeg vært på ferie i august til Golden Sands som ligger i Bulgaria med verden søteste venninne, Veronica! Garantert en av mine beste ferier! <3

I oktober var jeg for første gang i Tyskland - et kjempe fint land! Jeg hadde aldri tenkt på å reise til Tyskland før jeg møtte Oliver i Bulgaria - og det er jeg kjempe glad for at jeg har gjort! Elsker det stedet på alle slags måter, følte meg faktisk ganske hjemme der på kun 5 dagers besøk!


Akkurat vært på Starbucks for å kjøpe frapuccino og kaffe i Stuttgart


Oliver på sin ene jobb (Schell) :P

Var på Ølfestivalen i Tyskland/Stuttgart. MASSE folk, store hus fylt opp med fulle mennesker som danset på bordet med blandt annet kostymer osv! Morsom opplevelse, men fikk vite Ølfestivalen i München er mye større, så anbefaler dere å dra dit i Oktober ;-)


.. Og her tok jeg og Oliver vår første øl på ølfestivalen ;p


Utsikt fra pariserhjuletDet er mange horehus i Tyskland! Jeg ville se hvem det var som kom ut fra disse husene, så vi satt utenfor i bilen og venten. Var et par glis på trynene til de ekle mennene der ja. Skummelt å ta bilde, ettersom det sikkert ikke var lovlig - men jeg bare måtte!Jeg var på blandt annet min første boksekamp, var sykt spennende! Det var flere som kunne melde seg som amatør-boksere og slåsse mot profesjonelle boksere - han ene mistet tannen! (Det sprutet blod nesten på publikum, ekkelt!)


Senere på kvelden tok de med meg på et diskotek som het Penthouse - stort og kjempe bra!


Søtt bilde <3


Matthias og meg ved baren =)


I jula hadde jeg besøk av Matthias og Oliver! De var her hele julen og tilogmed frem til 5. januar, noe som var kjempe kos =)


Oliver hjalp meg med å åpne gaver :p


Bestemoren min "momo" kunne godt tenkt seg en av de som "barnebarn". Jeg spurte hvem hun ville ha, men det turte hun ikke å svare på ;-)


Oliver og meg hos Ingvill på vors <3


Søtingene mine, Alba og Ingvill

Nyttårsaften ble ikke helt som planlagt, ettersom alle mine bestevenner ikke befant seg i Molde! Det var litt trist :/ Men var en morsom kveld likavell!


Matthias og meg rundt kl.12. Sprang som helter, men måtte nøye oss med å si "happy new yeeear" midt i en av gatene, ettersom vi bestemte oss for å springe til byen 5 minutter på 12!


I vinterferien var jeg i Tyskland igjen, en utrolig bra tur! Skulle egentlig bli hentet av Oliver på flyplassen i Frankfurt, men ettersom Oliver hadde klart å havne i bråk helgen før, så måtte han operere nesen samme dag som jeg kom! Dermed ble jeg hentet av Matthias og Ismail (morsom fyr!)


Daniel, meg og Matthias (fæælt bilde, men fint minne)


Matthias og Ismail med mine briller, på veg til Frankfurt.

Møtte blandt annet Daniel igjen, han er kjempe grei og morsom! Satt på med Matthias i hans nye bil, herrigud - jeg er så missunnelig! Kjørte opptil 200km/t, spennende! De har søren meg gjort meg interresert i biler!

OG... om 4 dager reiser jeg tilbake til Tyskland! Can't wait!

Ingen kommentarer: