mandag 6. april 2009

Guuud, så rastløs jeg er!

På lørdag var jeg faktisk på Skihytta, Audunstjønnan-whatever, OG Tusenårsvarden - ikke verst! Ble blandt annet løping nedover, og tryning av at den ene foten satt seg fast i snøen, hurray. Og sist men ikke minst, man trenger ikke akebrett med den überglatte joggebuksen min :-)
Ellers fikk jeg et par fregner som forsvant etter et par timer. (Kan ikke de med masse fregner, gi noen av de ekstra til meg? Vurderer nesten å tattovere fregner på nesen her!)(Jeg skriver teit, rett og slett fordi jeg er rastløs, kjeder meg, får ikke sove, og.. sa jeg at jeg kjeder meg?)

Senere på kvelden var jeg, Alba og Ingvill på besøk hos Kamilla, lenge siden sist! Det har blitt kjempe fint hjemme hos henne, elsket rommet hennes - pretty nice <3 Vi lagde blandt annet taco, så film som vi ikke fikk sett ferdig - ettersom jeg og visse andre ikke klarer og holde oss stille under filmer og kosing med Mira (hunden ja..) på gulvet.

Forresten, jeg tror jeg har fått litt hundeskrekk i det siste! Katter er mye søtere - de ligger der bare å ruller rundt og ser søte ut, de angriper deg ikke og biter hull i genseren din som visse andre hunder... kremt, Laila.

Ellers har jeg vært mye på kino i det siste, takket være snille Albatrost. På søndag så vi Marley & Me (trist film!) og Skjult. Sistnevnte "så" jeg vell egentlig ikke, ettersom jeg holdt hånden foran øynene mine 99% av tiden!

..Og da er det kun 2 hele dager igjen til jeg befinner meg i Tyskland ;-)

Ingen kommentarer: